PET Kupa: Folyómentő Kiállítás, tárlatvezetéssel.

Kezdőlap » PET Kupa: Folyómentő Kiállítás, tárlatvezetéssel.

A kifeszített hálóra kihelyezett képek, és kiállítási tárgyak alapján vezetjük végig az érdeklődőket a petkalózok történetén, mutatjuk be a Folyómentő életérzést, és küldetést. A tárlatvezetést végző animátor saját megélésein alapuló és szakmailag is megalapozott kiselőadásával.

Elemei:

  • Kifeszített hálóra elhelyezett habkarton képek, képfeliratokkal ellátva. A képfeliratok 6 nyelven rendelhetőek. A Tisza menti 5 ország nyelvén ( magyar, ukrán, szerb, szlovák és román nyelven), valamint angolul.
  • Uszadékfa, és újraműanyag M30-as rekeszekből épített kiállítótér, amin a Folyómentő termékek és gyártásközi alapanyagok kerülnek kihelyezésre információs táblákkal.
  • Roll-upok, a kihelyezett tárgyakról szóló információkkal.
  • Plasztikkajak születése térinstalláció, amiben megjelenítjük az ömlesztett folyami hulladéktól, a színre válogatott, és ledarált műanyagon keresztül a kész termékig a teljes folyamatot
  • Tiszai hulladékcsodák válogatás, a folyóparton talált, és a petklaózok által érdekesnek vélt tárgyakból összeállított izgalmas, vicces gyűjtemény. (Játékok, használati tárgyak, régiségek, különleges üvegek.)