4 hét és ÖKOforradalom újra!!!

Kezdőlap » 4 hét és ÖKOforradalom újra!!!

Örülünk, hogy minden gyöngyösi iskola képviselteti magát, de idén már többen érkeznek messzebbről az ÖKOforradalomra, a kiváló partner és rendezvényhelyszínre a MATE Campusára!
Ehhez kellett a K&V személyszállító csapata, mert megtöbbszörözte a kapacitását az esemény számára és mindenkiért elmegy, akiért csak tud! így már megvan a 2.000fő garantáltan, de szeretnénk növelni 2024-ben: 2.400-ra!

Toborzás: a korábbi idősávokra is van még 1-2 üres hely, de amit igazán kérek, a 14:00-15:30-as sávra jelentkezzetek még: osztályok, egyesületi csoportok, családok, egyéni nézők is jöhetnek szabadon!
A felnőtt korosztályt úgy látszik sokkal nehezebb behúzni, pedig a magunkfajtának is lenne teendője az élhetőbb Föld megteremtésében! Várjuk a jelentkezéseket: a

Élményállomások:
Kiállít a K&V a fenntartható szállítás témakörében is és HKIK érkezik a Mobidik járgánnyal a Life program kereteiben. A MATE 6 állomással készül: a kedvencünk a „Hálózat fogságában – Biosokk!” A Vamav a legföldbarátabb közlekedéshez segít minket, a vonatozáshoz! Örömmel jelenthetem, hogy immár Giant kerékpárokat próbálhatunk ki! Itt lesz velünk a Bosch Green Team-je is! Az Eurojet teljesen újra felhasznált anyagokat biztosít az új kiállításunkhoz is: Bolygó Expo a könyvtárban (ezzel nagyobb lesz a kiállítótér is! 3 éve támogat már bennünket, az újabban környezetbarát, automata raktárakat építő MPEX is!
Új kiállítónk Attend SA, mely mezőgazdasági témákban utazik és újra itt lesz velünk a Jane Goodall, a Bay Zoltán Kutatóintézet és kiállítóink még: a Városom Szeretlek komposztálás magasfokon, kíváncsiak vagyunk az általunk is tisztlelt PET Kupa standjára.
A Fehér ló fiai és lányai alapítvány is érkezik idén, de nagyon örülünk „állandó kiállítóinknak”: Őzse méz, Biocont, Natur Cleaning, Bari tanya, begurulnak a 4Évszak segway-ei, a Mátra TDM turizmustámogatása, jön az NHSZ kukásautója és visszatér a Tisza-tavi ÖKOcentrum csapata is!
26 állomás és ezekkel együtt 48 látnivaló lesz idén!
Szóval a kapacitás meglesz! Jelentkezőket kérünk 14 órai idősávunkra, 15:30-ig! mirevarunkmeg@okoforradalom.hu